web analytics
Maturia > Maturia > DevOps

DevOps

DevOps is een methode waarvan de naam ontleend is aan de samenvoeging van de afkortingen voor de woorden ‘development’ en ‘operations’. Bij deze methode ligt de nadruk op de technologische en procesmatige integratie tussen ontwikkeling (software engineers) en beheer (IT-specialisten), met als doel de kwaliteit en snelheid van IT ontwikkeling te verhogen.

Verhogen van kwaliteit en snelheid van IT ontwikkeling, in voordeel van de business

De belofte van DevOps

DevOps belooft de business sneller, betrouwbaarder en goedkoper ontwikkelen en onderhouden van producten en diensten. De methode doet dat middels een filosofie op de elementen cultuur, automatisering, Lean, meten en delen. Bij het element automatisering wordt dat bereikt door een intensieve integratie van diverse tools die bijdragen aan de kwaliteit van het product. Het betreft o.a. omgevingen voor softwareontwerp en systeemontwikkeling, versiebeheer, geautomatiseerd testen (o.a. regressie), releasen en bewaking en monitoring.

DevOps diensten van Maturia

Maturia helpt organisaties bij DevOps met name op de 4 elementen cultuur, Lean, meten en delen i.r.t. het element automatisering. Wij zijn geen leverancier van software. Wij hebben de kennis van softwareontwikkeling en het inrichten en aanwenden van de overige elementen. Dat zijn essentiële elementen voor succes.  Van Agile naar DevOps? Maturia!

Waarom DevOps door Maturia?

De consultants Maturia beschikken vanzelfsprekend over de benodigde kennis van het vakgebied. Zij hebben minimaal 10 jaar relevante werkervaring. Deze hebben zij opgedaan zowel binnen de profit- als non-profit sector. Kortom door te kiezen voor de inzet en ondersteuning door onze deskundigen bent u gegarandeerd verzekerd van een geslaagde opdracht.

Meer weten?

Benieuwd hoe wij uw organisatie met onze kennis en ervaring van dienst kunnen zijn?
Neem contact met ons voor een vrijblijvend gesprek!