web analytics
Maturia > Consultancy

Consultancy

Met consultancy helpen wij organisaties met het oplossen of adviseren bij een vraagstuk. Dit kan een vraagstuk zijn waarop u als organisatie zelf niet de expertise en/of capaciteit in huis heeft. Ook kunt u consultancy inzetten voor een second opinion.

Consultancy voor oplossing van of advies voor uw vraagstuk

Consultancy van Maturia is de ideale oplossing bij behoefte aan externe capaciteit. Capaciteit die u kunt inzetten voor inhoudelijke invulling en advies op diverse vraagstukken. Deze kunnen variëren van inrichting en uitvoering van informatievoorziening, informatiebeveiliging, contractmanagement, second opinion op de kwaliteit van projectmanagement en beheer tot de aanpak van veranderingen zoals transities en transformaties van de informatievoorziening.

Voorbeelden van consultancy opdrachten

Er zijn veel voorbeelden te geven waarop Maturia via consultancy invulling kan geven. Bijvoorbeeld het uitwerken van beheercriteria, het uitvoeren van een nulmeting op het (functioneel) beheer, het ontwikkelen van opleidingen, het uitwerken en implementeren van een jaarplan cyclus. Andere voorbeelden zijn het ontwikkelen van een ketentestaanpak, het verbeteren van security awareness, het opzetten en verzorgen van maatwerk opleidingen/trainingen voor beheer en systeem ontwikkeling, het selecteren en inrichten van beheertools en het opzetten en implementeren dashboards voor KPI’s en advies voor de aanpak van veranderingen en trajecten voor realisatie van verbeteringen. Dit zijn dus slechts maar enkele voorbeelden van consultancy opdrachten waartoe u Maturia opdracht kunt verstrekken. Wilt u weten of wij invulling kunnen geven aan uw vraagstuk? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek.

Consultancy via opdracht

Maturia voert consultancy uit per opdracht. Dat houdt in dat u ons opdracht geeft om ons voor u een consultancy opdracht uit te voeren. Voor dat wij een opdracht aannemen stellen wij graag met u vast wat de aanleiding en de doelstelling van de opdracht is. Wij gaan alleen opdrachten aan waarvan wij inschatten dat wij die voor u kunnen uitvoeren.

Meer weten?

Benieuwd hoe wij uw organisatie van dienst kunnen zijn met consultancy?
Neem hierover gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!