web analytics

Onze diensten:

Wij bieden organisatieinrichting en optimalisatie van organisaties door middel van business information management, projectmanagement en ICT. Onze diensten verdelen zich dan ook in twee onderwerpen.

Organisatieinrichting en -optimalisatie

Proces en organisatie-inrichting vormen de basis van uw activiteiten. Maturia helpt organisaties bij het vaststellen van de kwaliteit en de risico’s van hun informatievoorziening en de organisatie daarvan. Indien dit nodig geacht wordt, stellen wij een advies op ter verbetering van gesignaleerde tekortkomingen of lacunes. In gezamenlijkheid met de opdrachtgever wordt vervolgens bepaald welke verbeteringen doorgevoerd dienen te worden. Vanzelfsprekend kunnen wij u daarbij de gewenste ondersteuning bieden.

Projectmanagement 

Een gedegen plan van aanpak vormt de basis voor de beheersing van complexe en omvangrijke veranderingen in de informatievoorziening en haar organisatie. Maturia heeft de beschikking over professionals die hun sporen hebben verdiend bij het doorvoeren van zulke veranderingen. Met als belangrijk uitgangspunt dat de rechtvaardiging van die verandering een business case ter grondslag heeft. Alle projectmanagers van Maturia beschikken minimaal 10 jaar relevante werkervaring en zijn deskundig in uitvoering en leiderschap.

Recentste Tweet

Van BiSL naar BiSL Next? Volg onze gratis themasessie! Voor info en inschrijving zie eventbrite.nl/e/tickets-them…12 maanden ago
De workshop Functioneel Beheer Jaarplan wordt goed gewaardeerd! Deelnemen? ow.ly/O5CK305UhEX1 jaar ago

Aanmelden nieuwsbrief

Contactinformatie

Maturia BV

Meander 901
6825 MH Arnhem

Tel.: +31 (0) 6 – 23 87 58 55
Mail: info@maturia.eu

© Copyright 2017 | Maturia BV | KVK-nummer: 57092869 | BTW-nummer: NL8524.35.101.B01